Актьорите Яна Титова и Александър Алексиев отправиха силно послание до колегите

...
Актьорите Яна Титова и Александър Алексиев отправиха силно послание до колегите
Коментари Харесай

На наградите “Икар“: Актьорът Алек Алексиев напомни на президента, че сме парламентарна република

Актьорите Яна Титова и Александър Алексиев отправиха мощно обръщение до сътрудниците си с апел за храброст и рецензия против президента Румен Радев заради  изказванията му против българската военна помощ за Украйна.
Прочетете още
Двамата излязоха на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов " с тениски с надпис " Морфов " - и алегорично върнаха режисьора, който беше уволнен дисциплинарно в кулминационната точка на абсурда с Васил Василев и Велислава Кръстева.

Съпрузите участваха в наградите " Икар ", като трябваше да показват оценката за куклен спектакъл - и се явиха пред гостите на церемонията дружно с децата си.

Александър Алексиев взе думата, с цел да подсети, че цялото му семейство е обвързвано със сцената на Народния спектакъл, а самият той е " израснал " в културната институция, която в последните месеци е раздирана от политически скандал.

" Не виждам господин президента на Република България, на който бих желал да кажа, че ние сме парламентарна република. Слава на Украйна и да живее България ", сподели Алексиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР